Македонија 14. февруари 2020. / 14:27

За кои истраги предолго молчат Јовески и Русковска?

За кои истраги предолго молчат Јовески и Русковска?

Истрагите на некои случаи со месеци а некои и повеќе од една година се кријат од јавноста, пишува expres.mk.

Иако се работи за индиции за криминал вреден и милиони евра Вилма Рускоска и Љубомир Јовески молчат за резултатите од истрагите.

Кои се петте случаи за кои премногу долго молчи обвинителството?