Македонија 30. март 2020. / 11:22

Војската ги обезбедува државните карантини

Војската ги обезбедува државните карантини

Армијата на Македонија, поточно воената полиција од саботата се вклучи во обезбедување на објектите кои се одредени за државен карантин.

-Се грижиме за спроведување на соодветниот режим и пропишаните протоколи во дел од сместувачките објекти одредени за карантин на граѓаните кои се прифаќаат од странство. Одговорно однесување за справување со заканата, напишаа од АРМ.