Македонија 15. ноември 2020. / 18:33

(ВО ЖИВО) ВМРО-ДПМНЕ ќе им оддаде почит на жртвите од Ковид-19

(ВО ЖИВО) ВМРО-ДПМНЕ ќе им оддаде почит на жртвите од Ковид-19

ВМРО-ДПМНЕ денес  на симболичен начин ќе оддаде почит за жртвите од КОВИД 19.

Настанот почнува во 18 часот пред СЦ „Борис Трајковски“, при што изјава за медиуми ќе даде Рашела Мизрахи, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.