Македонија 29. мај 2020. / 14:00

(ВО ЖИВО) Прес конференција на министерот Филипче

(ВО ЖИВО) Прес конференција на министерот Филипче

Министерот за здравство најави прес конференција по денешните бројки кои покажуваат зфголемување на бројот на заразени и на починати како последица од коронавирусот.