Македонија 20. септември 2019. / 13:27

(ВО ЖИВО) Прес конференција на Ден Дончев

(ВО ЖИВО) Прес конференција на Ден Дончев

Во моментов следете ја во живо прес конференцијата на директорот на Фондот за здравствено осигурување Ден Дончев.