Македонија 14. декември 2019. / 10:41

(ВО ЖИВО): Прес конференција на Александар Николовски

(ВО ЖИВО): Прес конференција на Александар Николовски

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ во моментов ќе одржии прес конференција.

Следете ја во живо.