Македонија 17. мај 2020. / 12:55

(ВО ЖИВО) Оливер Спасовски за третиот пакет економски мерки

(ВО ЖИВО) Оливер Спасовски за третиот пакет економски мерки

Претседателот на Владата на Република Македонија, Оливер Спасовски ќе одржи прес-конференција за третиот пакет економски мерки.

Спасовски ќе биде придружуван од заменичката на претседателот на Владата, Мила Царовска, министерката за финансии Нина Ангеловска, министерот за економија Крешник Бектеши, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски и министерот за образование и наука, Арбер Адеми.