Македонија 24. февруари 2021. / 13:06

(ВО ЖИВО) Николоски во Неготино, ќе се собираат потписи за поништување на Законот за попис

(ВО ЖИВО) Николоски во Неготино, ќе се собираат потписи за поништување на Законот за попис

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски денеска во 13 часот ќе го посети штандот за собирање на потписи за иницијатива за закон за поништување на Законот за попис на Плоштадот во Неготино.

Николоски ќе даде изјава која во живо ќе може да ја следите на видеото во продолжение.