Македонија 21. февруари 2020. / 22:34

(ВO ЖИВО) На ТВ Алфа гостуваат Љупчо Златев и Мери Јордановска на тема ,,говорот на омраза во нашето општество”

(ВO ЖИВО) На ТВ Алфа гостуваат Љупчо Златев и Мери Јордановска на тема ,,говорот на омраза во нашето општество”

Вечера во 22:30, со колешката Мери Јордановска сме гости на ТВ Алфа кај колегата Горан Момировски! Тема е говорот на омраза во нашето општество! Ќе биде интересно!, напиша Љупчо Златев главниот уредник на ,,Економски Лидер”.