Македонија 25. јануари 2021. / 20:03

(ВО ЖИВО) Коце Трајановски гостин во Филибастер на Радио Лидер

(ВО ЖИВО) Коце Трајановски гостин во Филибастер на Радио Лидер

Поранешниот градоначалник на Скопје, Коце Трајановски гостин во вечерашното издание на Филибастер на Радио Лидер.

Следете во живо на следниот ЛИНК.