Македонија 12. септември 2019. / 11:54

ВО ЖИВО: Изјава на Илиевски после средбата во германската амбасада

ВО ЖИВО: Изјава на Илиевски после средбата во германската амбасада

Просветниот инспектор Ѓорѓи Илиевски со изјава за јавноста после средбата во германската амбасада.