Македонија 02. август 2020. / 11:13

(ВО ЖИВО): Чествување во Меморијалниот центар „АСНОМ“ во Пелинце

(ВО ЖИВО): Чествување во Меморијалниот центар „АСНОМ“ во Пелинце

На чествувањето во Меморијалниот центар „АСНОМ“ во Пелинце се очекува  обраќање претседателот на државата Стево Пендаровски.