Македонија 02. август 2019. / 11:34

ВО ЖИВО: Чествување на 2-ри Август во Скопје

ВО ЖИВО: Чествување на 2-ри Август во Скопје

Во вилата Водно во Скопје се одбележува чествувањето на 2-ри Август – Денот на Републиката.

Следете во живо.