Македонија 08. март 2021. / 20:28

(ВО ЖИВО) Бране Петрушевски гостин на Радио Лидер

(ВО ЖИВО) Бране Петрушевски гостин на Радио Лидер

Во вечерашната емисија „Филибастер“ на Радио Лидер гостин е пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Бране Петрушевски.

Емисијата во живо може да ја следите на ТУКА или на 107.4 fm.