Македонија 15. јули 2020. / 09:08

Во Битола точно во 7 часот се отворени сите избирачки места, гласаат 81.488 лица

Во Битола точно во 7 часот се отворени сите избирачки места, гласаат 81.488 лица

Во Битола точно во 7 часот се отворени сите избирачки места и почна изборниот процес за вонредните парламентарни избори.

Во единствениот избирачки список евидентирани се 81.488 лица со право на глас.