Македонија 13. June 2018. / 15:37

Во 17 часот Иванов ќе објасни зошто ги избркал Заев и Димитров

Во 17 часот Иванов ќе објасни зошто ги избркал Заев и Димитров

Претседателот Ѓорѓе Иванов за денеска најави обраќање до јавноста во 17. часот.

Прес-конференцијата следува откако вчера премиерот Заев објави дека новото име за кое се договориле со Грција е Северна Република Македонија.

Претседателот за околу два часа ќе го каже ставот.