Македонија 26. февруари 2021. / 15:27

(ВИДЕО) Тензичен протестот за „Монструм“, демонстрантите потиснати фрлаат со предмети кон полицијата

(ВИДЕО) Тензичен протестот за „Монструм“, демонстрантите потиснати фрлаат со предмети кон полицијата

Полицијата успеа да ги потисне демонстрантите за случајот „Монструм“ од ТЦ „Мавровка“ кон Бит-пазар откако собирот стана тензичен, при што има повредени од двете страни.

Но, дел од демонстрантите сѐ уште фрлаат предмети кон полицијата, а се слушаат и експлозии од шок-бомби.

Повеќе може да погледнете од видеото во продолжение.