Македонија 22. јануари 2021. / 22:51

(ВИДЕО) Страшна глетка: Во Охридско езеро со мрежи се ловат риби

(ВИДЕО) Страшна глетка: Во Охридско езеро со мрежи се ловат риби

„Охридска пастрмка- Кратка хорор приказна“ е насловот на видеото кое нуркачкиот центар „Амфора“ од Охрид го објави, а на кое се гледаат како се поставени мрежи за лов на риби во Охридското езеро.

На видеото се гледаат заробени риби во поставените мрежи.