Македонија 01. јули 2020. / 19:36

(ВИДЕО) Стаменковска-Стојковски: Општина Ѓорче Петров е заробена институција од режимот на Зоран Заев и СДСМ

(ВИДЕО) Стаменковска-Стојковски: Општина Ѓорче Петров е заробена институција од режимот на Зоран Заев и СДСМ

Дополнителниот министер за информатичко општество и администрација Невенка Стаменковска Стојковски денеска беше во општината Ѓорче Петров од каде имаше своја прес-конференција.

Општина Ѓорче Петров е заробена институција од режимот на Зоран Заев и СДСМ. Обновата доаѓа а одговорност ќе има. Правото и законите мора да се почитуваат, стои во нејзиниот пост на Фејсбук.