Македонија 19. мај 2019. / 21:46

(ВИДЕО) Скапиот „ролекс“ на Реџепи му бил подарок од познат охридски бизнисмен

(ВИДЕО) Скапиот „ролекс“ на Реџепи му бил подарок од познат охридски бизнисмен

Поглаварот на Исламската верска заедница на Македонија, реис Сулејман Реџепи, во интервју кажа дека часовникот кој го носи на раката му е подарок од охридскиот бизнисмен Бошко Илоски, сопственик на градежната фирма „Ремис“, на хотелот Инекс Горица и на други бизниси, пишува Плусинфо.