Македонија 26. јули 2020. / 12:59

(ВИДЕО) Рашела Мизрахи се качи на коњ – ја предводи коњаницата која оди кон Мечкин Камен

(ВИДЕО) Рашела Мизрахи се качи на коњ – ја предводи коњаницата која оди кон Мечкин Камен

Пратеничката во Собранието од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Рашела Мизрахи, годинава ја предводи коњаницата којашто традиционално секоја година заминува кон Мечкин Камен за да учествува во прославата на празникот Илинден.