Македонија 15. октомври 2018. / 22:08

(Видео) Подобрување на условите за живот на жените во руралните средини

(Видео) Подобрување на условите за живот на жените во руралните средини

По повод меѓународниот ден на жената од руралните средини, потпишана е декларација за подобрување на нејзината социјална и економска положба во ваквите средини.