Македонија 12. јули 2020. / 23:31

(ВИДЕО) Мизрахи: Македонијо, главата горе!

(ВИДЕО) Мизрахи: Македонијо, главата горе!

Кандидатката за пратеник во ИЕ2 од коалицијата „Обнова на Македонија“, Рашела Мизрахи ја испрати завршната предизборна порака од Куманово.

Мизрахи им порача на граѓаните да се охрабрата затоа што обновата доаѓа.

„Исправи се Македонијо!
Македонијо, главата горе!
Обновата доаѓа!“ – порача Мизрахи.