Македонија 11. февруари 2021. / 13:51

(ВИДЕО) Боки 13 за изборот за лидер на СДСМ: Ќе видиме што можам да очекувам

(ВИДЕО) Боки 13 за изборот за лидер на СДСМ: Ќе видиме што можам да очекувам

Водството на СДСМ донесе одлука дека на 21 март ќе се одржи вонреден конгрес каде што ќе се гласа за новиот претседател на СДСМ како и за негови соработници.

Неофицијално, пред неколку дена излегоа информации дека Боки 13 ќе се кандидира за претседател, а денеска официјално тој пред денешното судење за Меѓународен сојуз потврди дека ќе се кандидира за претседател истакнувајќи дека повеќе детали јавноста ќе добие во форма на соопштение.

Видеото погледнете го на Инфомакс.