Македонија 31. март 2020. / 22:08

(ВИДЕО) Ароганција: Премиерот Спасовски се расправа со новинарка и држи лекции

(ВИДЕО) Ароганција: Премиерот Спасовски се расправа со новинарка и држи лекции

Техничкиот премиер Оливер Спасовски, се расправа со новинарката на Телма во емисијата ,,Топ тема” и покажува дрскост и ароганција.