Македонија 10. октомври 2020. / 19:07

(ВИДЕО) Андоновски во посета на берберницата која успеа да добие 250 илјади евра европски пари

(ВИДЕО) Андоновски во посета на берберницата која успеа да добие 250 илјади евра европски пари

Стефан Андоновски од ВМРО-ДПМНЕ беше во посета на берберницата која земала 250 илјади евра европски пари за развој на образованието и обучување на наставници.

Тој во видеото вели дека маалската берберница во последните неколку години добила грандови во вредност од 250 илјади евра.