Македонија 04. ноември 2020. / 23:00

Вице Заев демантира дека има поврзаност со фирмата чиј камион беше фатен со нецаринета роба

Вице Заев демантира дека има поврзаност со фирмата чиј камион беше фатен со нецаринета роба

Братот на премиерот Заев, Вице Заев ја демантира информацијата дека камионот кој попладнево бил запрен од МВР во Шуто Оризари бил во сопственост на негова фирма.

Во акцијата на полицијата со нецаринета стока се приведени две лица но тие не се вработени во фирма на Вице Заев се вели во демантот.

Целиот демант на Вице Заев на Инфомакс.мк