Македонија 28. март 2020. / 20:18

Вечерва во Скопје слетува авион со 166 македонски државјани од Минхен

Вечерва во Скопје слетува авион со 166 македонски државјани од Минхен

Вечерва во Скопје ќе слета авион со 166 патници, македонски државјани, кои се враќаат од германскиот град Меминген.

Авионот полетал по 19 часот а по 21 часот се очекува негово слетување на аеродромот во главниот град во државата.