Македонија 12. декември 2020. / 11:59

Уште еден доктор почина од Ковид 19 во Македонија

Уште еден доктор почина од Ковид 19 во Македонија

Уште едно медицинско лице почина како последица на КОВИД -19. Станува збор за 41 годишниот доктор Дашмир од Боговиње.

Веста дека доктор ја загуби битката со вирусот ја објави весникот Лајм, пренесувајќи ја пораката за сочуство од селото Боговиње до фамилијата.