Македонија 21. јануари 2021. / 13:21

Трајановски: Најскапото интервју во историјата што некој политичар го платил е на Стефан Богоев

Трајановски: Најскапото интервју во историјата што некој политичар го платил е на Стефан Богоев

Најскапото интервју во историјата што некој политичар го платил е на Стефан Богоев во Слободен Печат и чини 2 милиони денари!, пишува на својот Фејсбук претседателот на градската Организација ГРОМ – Скопје, Александар Трајановски.

-Насловот на интервјуто е дека „Стефан Богоев Не и се погодил на урбаната мафија“.

Богац може не и се погодил на урбаната мафија ама затоа ептен им се погодил на Слободен Печат.

2020 година 3 милиони денари, пишува во својата објава Трајановски.

 

Најскапото интервју во историјата што некој политичар го платил е на Стефан Богоев во Слободен Печат и чини 2 милиони…

Posted by Александар Трајановски on Thursday, January 21, 2021