Македонија 17. мај 2018. / 09:44

Теута Арифи со амбиции да стане првата претседателка на Македонија

Теута Арифи со амбиции да стане првата претседателка на Македонија

Градоначалничката на Тетово Теута Арифи синоќа гостуваше во емисијата „Клик плус“ на ТВ21, каде пред граѓаните и студентите од Тетово најави дека во иднина може да стане претседателка на Македонија.

– Вие како претседател на државата може да помогнете – кажа еден од жителите на Тетово на што Арифи одговори:

– Не сум на државата, но во иднина може да бидам.