Македонија 19. ноември 2020. / 12:10

Таткото на Боки 13: Ова е заевистички суд

Таткото на Боки 13: Ова е заевистички суд

По Боки 13, расправија со судијката Софче Ефремова имаше и неговиот татко Миле Јовановски. Тој реагираше на листинзите од телефонските разговори што ги презентираше обвинителката Ивана Трајчева.

-Вие мене ме излажавте госпоѓо судија. Ова е заевистички суд, обвини Јовановски.

На тоа, судијката му зе закани дека ќе му биде одземено правото на збор како на неговиот син.