Македонија 15. мај 2019. / 20:33

Тасевски: На Павле ни Ариел пред нос не смееш да му оставиш

Тасевски: На Павле ни Ариел пред нос не смееш да му оставиш

Аудио снимката на која пратеникот Павле Богоевски прави нарачка на, како што тврди јавноста, кокаин, предизвика бурни реакции.

Актерот Сашо Тасевски, кој дава китичка анализа за актуелните проблеми во државата, на Фејсбук напиша статус дека на Павле ниту прашак за алишта не смееш да му оставиш пред нос.

– На Павле, ни Ариел од 3 кила пред нос не смееш да му оставиш. – напиша Тасевски.