Македонија 02. декември 2020. / 11:20

Тасевски до Пендаровски: Веднаш да се амнестираат затворените за 27-ми април, вистинските велепредавници се на власт

Тасевски до Пендаровски: Веднаш да се амнестираат затворените за 27-ми април, вистинските велепредавници се на власт

Го повикувам претседателот на Република Македонија веднаш да ги амнестира затворените поради настаните на 27 април, зашто вистинските велепредавници на овој народ се на слобода и на власт, напиша на Фејсбук, актерот Сашо Тасевски.

Го повикувам претседателот на Република Македонија веднаш да ги амнестира затворените поради настаните на 27 април, зашто вистинските велепредавници на овој народ се на слобода и на власт.

Posted by Sasho Tasevski on Wednesday, December 2, 2020