Македонија 17. октомври 2019. / 18:59

Тања Милевска: Треба да бараме план Б, за иднина без ЕУ!

Тања Милевска: Треба да бараме план Б, за иднина без ЕУ!

Дописничката на МИА од Брисел, Тања Милевска на Твитер напиша дека е време македонските лидери да разберат дека нема место за Македонија во ЕУ, слично како Турција.

-Tреба(ше) ( од секогаш) да има сериозен план Б за ЕУ, но никогаш не беше освен за евтин популизам и авторитаризам. Ова е можност за МК да застане на свои нозе – напиша Милевска на Твитер.