Македонија 20. март 2020. / 12:31

СВР Тетово: Вкупно 442 лица потпишале писмени изјави за самоизолација

СВР Тетово: Вкупно 442 лица потпишале писмени изјави за самоизолација

На подрачјето на СВР Тетово од 16 до 20 март, заклучно до 07.00 часот, евидентирани се вкупно 442 лица со потпишани писмени изјави за самоизолација.

Од нив, 295 на тетовското и 147 на гостиварското подрачје.