Македонија 09. октомври 2020. / 09:24

Свечени изјави на новоизбраните обвинители во Собранието

Свечени изјави на новоизбраните обвинители во Собранието

Новизбраните членови на Советот на јавни обвинители денеска ќе дадат свечена изјава пред претседателот на Собранието Талат Џафери.

Свечени изјави ќе дадат Фаик Арслани, Антонио Јолевски, Коле Штерјев и Фиданка Рајевска.