Македонија 08. јули 2020. / 14:36

Стојаноска: Не ја напуштајте Македонија, сменете ја власта!

Стојаноска: Не ја напуштајте Македонија, сменете ја власта!

Кандидатот за пратеник во изборната единица 6 на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска на својата фејсбук страница сподели видео обраќање во кое кажува дека иднината на младите е ставена на коцка, а нивната сегашност не е воопшто она што едни млади го заслужуваат, како млади луѓе кои што знаат и сакаат да вложат во својата сопствената држава.

-Треба младите да ги задржиме тука и нивната креативност и нивната визија, да ја искористиме за еден ден тие да ја градат иднината на Македонија, вели таа во видео.

Во продолжение може да го проследите целото видео обраќање.