Македонија,Регион 07. April 2018. / 18:45

Срби со шајкача на глава го поминаа Велигден во Ерусалим ( Видео)

Срби со шајкача на глава го поминаа Велигден во Ерусалим ( Видео)

Поголем број на Срби, добар дел од нив со шајкача на глава одлучија големиот православен празник Велигден да го поминат во светиот град Ерусалим. Погледнете како изгледаше тоа.