Македонија 06. октомври 2019. / 12:53

Со фалсификувана лична карта сакала да влезе во Идризово

Со фалсификувана лична карта сакала да влезе во Идризово

Вчера во 12.45 часот во казнено-поправната установа „Идризово“, А.Д.(21) од Скопје дала на увид фалсификувана лична карта, поради што била приведена.

Таа била предадена во Полициската станица Гази Баба за понатамошна постапка.