Македонија 15. јули 2020. / 23:46

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Резултати од ДИК

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Резултати од ДИК

Поради проблеми со сајтот, Државната изборна комисија преку видео на „Јутјуб“ ги објавува резултатите од досега обработените гласачки ливчиња.