Македонија 04. јули 2020. / 22:35

Сиљановска: Татко ми се борел против фашистичкиот окупатор, ние имаме завет да го чуваме тоа што сме го наследилe

Сиљановска: Татко ми се борел против фашистичкиот окупатор, ние имаме завет да го чуваме тоа што сме го наследилe

Попладнето го поминавме во Центар. Денес е 4-ти Јули, Ден на борецот! Татко ми бил борец и се борел против фашистичкиот окупатор. Сите ние имаме завет да го чуваме тоа што сме го наследиле и да го предадеме на поколенијата, пишува во својата Фејсбук објава носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 1 проф.д-р Гордана Силјановска Давкова.

Сега е време на нас, народот, да се бориме! Како? Со зборот! Американците велат God bless America, јас велам Бог да ја благослови Македонија, напиша Сиљановска.