Македонија 02. октомври 2020. / 12:10

Сајкоски: Поделбите ќе завршат, вратата на ВМРО е отворена

Сајкоски: Поделбите ќе завршат, вратата на ВМРО е отворена

Поделбите ќе завршат, СДСМ ќе биде поразен, порача новиот генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорѓија Сајкоски.

За сите добронамерни граѓани вратата на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ е отворена, напиша тој на Фејсбук.