Македонија 30. октомври 2018. / 14:17

Приведен прорусинот Јанко Бачев

Приведен прорусинот Јанко Бачев

Од партијата Единствена Македонија соопштуваат дека нивниот претседател Јанко Бачев е приведен.

Бачев бил приведен додека одел во партискиот штаб на партијата.

Во моментов претседателот Бачев е приведен од страна на полицијата за време на одење во партискиот штаб на Единствена Македонија пред одржувањето на редовниот состанок на Македонија#блокира. Не знаеме во која полициска станица е одведен-стои на Фејсбук страницата на партијата.