Македонија 24. март 2020. / 14:39

Прес-конференција на Спасовски, Димитров и Османи

Прес-конференција на Спасовски, Димитров и Османи

Техничкиот премиер, Оливер Спасовски, заменикот на претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи и министерот за надворешни работи, Никола Димитров, во 15 часот ќе одржат прес-конференција.

Темата на оваа прес-конференција се одлуките од видео-конференцијата на Советот за општи работи на Европската Унија во однос на заклучоците за Македонија и Албанија.

Прес-конференцијата може да ја проследите на следниот линк.