Македонија 11. јуни 2020. / 14:49

Позитивен случај на корона вирус во МИА

Позитивен случај на корона вирус во МИА

Случај на коронавирус е потврден и во Медиумската информативна агенција – МИА.

Неофицијално се работи за вработен кој не е дел од новинарскиот тим, а сомнителни се уште две лица.

Дел од вработените во МИА веќе извесно време своите работни задачи ги извршуваат од дома.