Македонија 05. јуни 2020. / 13:19

Портпаролката на СДСМ со негативен тест за Ковид-19

Портпаролката на СДСМ со негативен тест за Ковид-19

Негативен е тестот на ковид-19 на портпаролката на СДСМ, новинарката Богданка Кузеска.

– Големо благодарам до сите кои ме контактираа и покажаа грижа за моето семејство и за мене. Таквата поддршка многу значи. На сите кои се во самоизолација и во исчекување, им посакувам добри вести. На тие кои се позитивни и се борат со вирусот, им посакувам брзо и лесно заздравување, напиша Богданка Кузеска на  нејзиниот фејсбук профил.