Македонија 16. октомври 2020. / 09:37

Петок 23-ти октoмври неработен ден за сите граѓани

Петок 23-ти октoмври неработен ден за сите граѓани

По повод Денот на македонската револуционерна борба, петок, 23 oктомври, ќе биде неработен за сите граѓани на државата согласно Закон за празници, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честита празникот – Денот на Македонската револуционерна борба.