Македонија 03. јуни 2020. / 11:37

Пандемиска катастрофа: Денеска најмалку 110 новозаразени од Ковид-19

Пандемиска катастрофа: Денеска најмалку 110 новозаразени од Ковид-19

Канал 5 неофицијално дознава дека бројката на новозаразени во последните 24 часа ќе биде меѓу 110 и 120 лица, пишува Канал5.

Доколку се потврдат овие бројки на новозаболени ова ќе биде вториот најголем пик по средината на април.