Македонија 08. јуни 2020. / 21:12

Oриѓански со куп навреди: „Пизда ви матер“, „дркаџии“, „глупаци“, „неписмени“, „прости“

Oриѓански со куп навреди: „Пизда ви матер“, „дркаџии“, „глупаци“, „неписмени“, „прости“

Еден од најголемите поддржувачи на СДСМ, музичарот Златко Ориѓански, на социјалните мрежи жестоко ги навредува врвните уметници Игор Дурловски и Борис Трајанов.

Ориѓански со крајно недолични зборови се обраќа и кон власта за нивниот однос кон музичарите и користи зборови како „дркаџија“, „глупаци“, „неписмени“.